TOMARZA
ESNAF ve SANATKARLAR ODASI

Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN POLAT, TOMARZA DA “ESNAFINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI BAŞLATTI

BAŞKAN POLAT, TOMARZA DA “ESNAFINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI BAŞLATTI

Fotoğraf BAŞKAN POLAT, TOMARZA DA “ESNAFINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI BAŞLATTI

Tomarza Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Polat, ilçe genelinde başlatmış olduğu “Esnafına Sahip Çık” kampanyası ile ilçe halkını esnafına sahip çıkmaya davet etti. Tomarza Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Polat; küçük esnaf, büyük mağaza ve marketlere rağmen ayakta güçlükle durmaktadır. Esnafa destek verilmesi amacıyla kampanya düzenlediklerini hatırlatan Polat; “Tomarza halkının alışverişini yerel esnaftan yapmalarını istiyoruz. İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu “Biraz burada oyalansın” diye emanet ettiğimiz yerel esnafımızın ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olmak zorundayız. Çünkü 800 yıldır devam eden ahilik geleneğimiz de bunu gerektirmektedir” dedi. Yerli küçük esnafımızı bitirebilmek için bütün yerleşim yerlerinde dev marketler kurulmaktadır. Bu marketlere her gün kaç kişi girmiş olduğu tespit edilerek haftalık, aylık yıllık raporlar tutularak yayınlanıyor ve vatandaşın ilgisini çekerek psikolojik olarak da etkileyerek oralara yönlendirilmektedirler. Büyük AVM’lerin kurulacağı yerlere sınırlar getirilmelidir, mesela yerleşim yerlerinin dışında kurulması gibi… Başkan Polat son olarak: Gerek bir Tomarzalı olarak, gerek bir ilçe esnafı olarak ve gerekse Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı olarak ilçe halkımdan esnafımıza sahip çıkmasını rica ederek başlatmış olduğumuz “Esnafına Sahip Çık” kampanyasına destek vereceklerine inanıyorum dedi.

10:31, 03.06.2016

Bu site Lifos iKobi hazır web sitesi sihirbazı kullanmaktadır.

Lifos Yazılım